byggerijobs.dk: Bygningsarbejde i Aalborg

Byggeri jobs i Aalborg

Ledige stillinger i forhold til bygningsarbejde på en job-side for sig. Så kan du søge bygningsarbejdejob uden forstyrrelser og besvær. Vi har samlet alt den information du behøver i forbindelse med din jobsøgning,så du let kan få et overblik over alle ledige stillinger inden for byggebranchen. Kom i gang med det samme!

Om Aalborg


Aalborg er den største by i Region Nordjylland og er det naturlige knudepunkt i regionen. Aalborg er traditionelt kendt for sine store industrivirksomheder, hvorfor en stor del af byens erhvervsliv er organiseret i Aalborg Industri- og Handelskammer. Med både Aalborg Havn, Aalborg Lufthavn samt E45-motorvejen er der gode transportmuligheder til og fra Aalborg, men især det store opland gør også Aalborg til et attraktivt sted at stifte virksomhed for detailhandlen.

Aalborg havde i 2011 103.545 indbyggere, hvilket gjorde den til Danmarks fjerdestørste by. Aalborg by har et samlet areal på 139 km2. Aalborg ligger ved et af Limfjordens smalleste steder. De vigtigste gader i Aalborg Centrum er blandt andre Boulevarden, Algade, Vesterbro og Bispensgade.

 

Links

Facebookside med kontorlokaler i Ålborg
Facebookside med butikslokaler i Ålborg

Mere i denne kategori: « Odense Helsingør »

Icon CO2 neutral website English transparent.png